نماد سایت Aznews TV

طرح پلیس جمهوری اسلامی برای برخورد با «جرایم اخلاقی در فضای مجازی»

به گزارش خبرگزاری ایسنا، وحید مجید در توضیح این طرح جدید گفته با افرادی که در فضای مجازی «لایوهای مستهجن و تولید محتوای مبتذل و مدلینگ کنند» برخورد خواهد شد.

او مدعی شد که در یک «طرح پیش‌دستانه» در همین راستا گردانندگان، مدیران و اعضای «۱۰ نشانگاه سایبری فعال» هم شناسایی شده وعلیه آنها اقدام عملیاتی و قضائی انجام شده است.

این در حالی است که پلیس فتا فرماندهی نیروی انتظامی در ماه‌های اخیر صفحات پرطرفدار در شبکه‌های اجتماعی را مسدود کرده و قوه قضائیه نیز به بهانه‌های مختلف افراد را به دلیل اظهارنظر در این شبکه‌ها احضار و علیه آنها اعلام جرم می‌کند.

همچنین مقامات جمهوری اسلامی از روز شنبه ۲۵ فروردین و با هدف بازگرداندن گشت ارشاد به خیابان‌های ایران، برخورد خشن با شهروندان به ویژه زنان را دوباره آغاز کرده‌اند.

برخورد خشونت‌بار و تحمیلی پلیس ایران در زمینه حجاب اجباری با زنان که از آن با عنوان «طرح نور» یاد شده موجی از اعتراض‌ها را در میان کاربران شبکه‌های اجتماعی و فعالان مدنی به دنبال داشته است.

رئیس پلیس فتا همچنین ادعا کرده است که بر اساس بررسی‌ها ۹۱ درصد از محتوایی که او «آلوده به جرایم اخلاقی» خوانده در اینستاگرام تولید می‌شود.

این ادعا در حالی مطرح شده است که در حال حاضر پلتفرم اینستاگرام به همراه پلتفرم‌های پرطرفداری چون فیس‌بوک، ایکس (توئیتر سابق)، یوتیوب، تلگرام و واتس‌اپ همگی در ایران فیلتر هستند.

با این وجود بر اساس آخرین نظرسنجی ایسپا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران، که بهمن ۱۴۰۲ منتشر شد، ۴۶.۵ درصد مردم ایران از رسانه اجتماعی ‌اینستاگرام و ۳۵.۳ درصد از پیام‌رسان واتس‌اپ و ۳۴.۶ درصد هم از پیام‌رسان تلگرام استفاده می‌کنند.

خروج از نسخه موبایل