
سیما علیپور و میرداوود سیددرخشانی در تاریخ ۱۴۰۱/۳/۷ توسط ماموران وزارت اطلاعات در منزل شخصی دستگیر و پس از تفتیش منزل و ضبط تمامی وسایل شخصی از جمله: کتاب و لبتاپ و موبایل به بازداشتگاه وزارت اطلاعات منتقل شده بودند.
این زوج آذربایجانی ساکن تبریز پس از ۷ روز بازداشت به زندان مرکزی تبریز منتقل و سپس ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ هر کدام با تودیع قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان مرکزی تبریز آزاد شدند.
خانم علیپور در مدت بازداشت به نشانه اعتراض دست به اعتصاب غذا زده بود که براثر اعتصاب غذا بدحال می شود و مامورین برای مداوا به اجبار وی را به بهداری زندان مرکزی تبریز منتقل می کنند.
اتهام های انتسابی به این فعالین «تبلیغ علیه نظام و عضویت در گروههای ها» عنوان شده است که خانم علیپور و آقای درخشان این اتهامات را رد کرده اند.





