Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ایرانخاورمیانه

“بدتر از جنگل”؛ مافیایی از “نیروهای وابسته به ایران” که گمرکات عراق را کنترل می‌کند

خبرگزاری فرانسه در گزارشی که روز دوشنبه ۹ فروردین منتشر کرده، نوشته است مافیایی از "نیروهای وابسته به ایران" گمرکات عراق را کنترل می‌کند.

خبرگزاری فرانسه در گزارشی که روز دوشنبه ۹ فروردین منتشر کرده، نوشته است در امتداد مرزهای ایران و عراق، یک شبکه مافیای گمرکی، میلیاردها دلار را به جیب گروه های مسلح، احزاب سیاسی و مقامات وابسته به ایران سرازیر می‌کند.

تحقیقات شش ماهه خبرگزاری فرانسه نشان می دهد که سودجویان اصلی شبه نظامیان شیعه وابسته به ایران هستند و در صورتیکه ماموری جرات مانع شدن به آنها را نشان دهند، تهدید به مرگ می‌کنند.

این شبکه به قدری تنیده شده و ریشه دوانده است که وزیر دارایی عراق آن را “چپاول دولت” توصیف کرده است.

یکی از کارمندان گمرک عراق به خبرگزاری فرانسه گفته است: “این غیرقابل توصیف است. بدتر از جنگل. در جنگل حداقل حیوانات غذا می خورند و سیر می شوند. اینها هرگز سیر نمی شوند.”

این گزارش می‌افزاید، اکثر مقامات دولتی، کارکنان گمرکات و واردکنندگان که مصاحبه کرده اند، با توجه به تهدیدهایی که زندگی آنها می‌تواند با آن مواجه شود خواسته‌اند تا هویتشان ناشناس بماند.

علی علاوی، وزیر دارایی عراق در این باره به خبرگزاری فرانسه گفت: “نوعی تبانی بین مقامات، احزاب سیاسی، باندها و تجار فاسد وجود دارد.”

عراق عمده کالاهای خود را – از مواد غذایی و الکترونیکی تا گاز طبیعی – بیشتر از همسایگان خود ایران و ترکیه و همچنین از چین وارد می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا