Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ایران

شبکه بزرگ قاچاق سلاح و پول شمخانی

بلومبرگ در گزارشی نوشت حسین شمخانی، تاجر بزرگ نفت و فرزند علی‌ شمخانی، از بازیگران اصلی در فروش تسلیحات جمهوری اسلامی به روسیه است و شبکه شرکت‌های او، نقشی کلیدی در انتقال تسلیحات میان تهران و مسکو و ارسال موشک‌، قطعات هواپیماهای بدون سرنشین و کالاهای دو منظوره دارد.

بلومبگر حسین شمخانی را یک میلیاردر نفتی توصیف کرده که توانسته به‌صورت مخفیانه خود را در قلب سیستم مالی غرب جای دهد.

 

اظهارات بیش از ۱۲ مقام آمریکایی، بریتانیایی اروپایی و افراد مطلع نشان می‌دهند او به‌عنوان بازرگان، انتقال تسلیحات از طریق دریای خزر به روسیه را مدیریت و به مسکو در جنگ اوکراین کمک می‌کند.

 

از شمخانی عمدتا به نام «هکتور» یا «H» یاد می‌شود.

 

بلومبرگ در ماه‌های اخیر گزارش‌های متعددی از فعالیت شرکت‌های زیرنظر حسین شمخانی در تجارت غیرقانونی نفت ایران و دور زدن تحریم‌ها منتشر کرده است.

 

منابع بلومبرگ که نامی از آن‌ها برده نشده است، در گزارشی جدید گفتند حسین شمخانی از طریق شبکه‌ای از شرکت‌های تحت مدیریتش مانندکریوس (Crios Shipping LLC) مستقر در دبی، سال گذشته میلادی انتقال موشک‌ها، قطعات پهپاد و کالاهای دومنظوره را از طریق دریای خزر با استفاده از دست‌کم دو کشتی آغاز کرده است.

 

به گفته این افراد، مسکو هزینه این کالاها را با محموله‌های نفتی پرداخت می‌کند؛ نوعی تجارت پایاپای که به دلیل تحریم‌های آمریکا و اروپا علیه روسیه و جمهوری اسلامی به طور فزاینده‌ای رایج شده است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا