
این فعال آذربایجانی در اینستاگرام شخصی خویش با انتشار احضاریه خود نوشته است: «آخرین شاهکار برداران بیکارمان، وقت نکرده اند جواب چندین نامه دادگستری را در مورد استرداد اشیا بدهند، این دستور ها نادیده گرفته شده و تبدیل به کذب شده، عجب!»
صالح ملاعباسی ۱۷ مهر ماه سال ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی در منزل خواهرش در شهرستان اهر بازداشت و ۱۸ آبان تودیع قرار وثیقه ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی تا پایان مراحل دادرسی از زندان مرکزی تبریز آزاد شده بود. در زمان تتفیش منزل ملاعباسی مامورین کامپیوتر ،لپ تاپ،تبلت و گوشی های تلفن همراه اعضای خانواده وچندین جلد کتاب را ضبط کرده و با خود برده بودند.
پیشتر نیز صالح ملاعباسی به دلیل فعالیت های مدنی خود سابقه تهدید، احضار، بازداشت و زندان را دارد از جمله سال ۹۴ در اعتراض به برنامه تلویزیونی توهینآمیز (فیتیله) همراه با دیگر فعالین به نامهای اسرافیل فتح الله زاده، ابراهیم نوری ، مرتضی شکری ، حامد آللاه وردی پور و سلیمان کاظمی به ۱۰ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود.