Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آذربایجانایران

محدودهٔ نزدیک آب سنگین خنداب اراک هدف حملهٔ اسرائیل قرار گرفت

دقایقی پیش رسانه‌های ایران گزارش دادند که نیروی هوایی اسرائیل محدودهٔ نزدیک آب خنداب را هدف حملات خود قرار داده است.

خبرگزاری ایسنا به نقل از مقامات مسئول اعلام کرد که تاسیسات خنداب پیش‌تر تخلیه شده بود و هیچ گونه خطری از نظر تشعشع وجود ندارد.

تأسیسات آب سنگین در جادهٔ اراک-خنداب در حدود ۲۵۰ کیلومتری جنوب غربی تهران قرار دارد. آب‌ سنگین به خنک کردن راکتورهای اتمی کمک می‌کند، اما در کنار آن پلوتونیوم نیز تولید می‌کند که به‌طور بالقوه می‌تواند برای ساخت سلاح هسته‌ای به‌کار گرفته شود.

چند ساعت پیش از این حمله، ارتش اسرائیل با انتشار اطلاعیه‌ای خواستار تخلیه تأسیسات آب سنگین اراک تا شعاع دو کیلومتری شد و اعلام کرد در ادامه حمله به زیرساخت‌های نظامی ایران قصد حمله هوایی به آن را دارد.

در تصویر نقشه همراه با این اطلاعیه که حدود ساعت چهار و نیم بامداد به وقت تهران منتشر شد، از کارکنان این تأسیسات و شهروندان خواسته شده از دایره‌ای به شعاع دو کیلومتری آن خارج شوند.

این نخستین بار طی آغاز حملات اسرائیل است که ارتش این کشور برای حمله به نقطه‌ای خارج از تهران هشدار تخلیه صادر می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا