
این روزنامه با اشاره به فروش پهپادها و موشکهای بالستیک ایران به روسیه برای جنگ و صادرات نفت به چین نوشت این اقدامات «در زمان لازم نتیجهای نداشت و این موضوع تردیدهایی درباره وحدت این کشورها ایجاد کرد».
هیچیک از این کشورها در زمان جنگ میان ایران و اسرائیل یا زمانی که نیروهای آمریکایی تأسیسات هستهای ایران را بمباران کردند، برای کمک به ایران اقدامی انجام ندادند. چین و روسیه، بهعنوان قدرتمندترین این کشورها چهارگانه، تنها بیانیههایی رسمی در محکومیت اقدامات آمریکا صادر کردند.
الکساندر گابویف، مدیر مرکز روسیه و اوراسیا در بنیاد کارنگی، به نیوریورکتایمز گفته است این کشورها نمیخواهند درگیر جنگهای دیگران شوند و «لزوماً همان ساختارها، ارزشها و پیوندهای نهادی مشترکی را ندارند که ایالات متحده و متحدانش دارند».
مایکل کیماژ، استاد تاریخ در دانشگاه کاتولیک آمریکا و مقام پیشین وزارت خارجه ایالات متحده، نیز گفته است: «احتمالاً میزان بسیار کمی هماهنگی میان چین، کره شمالی، ایران و روسیه وجود دارد، به این معنا که با یکدیگر گفتوگو میکنند و نارضایتیهای مشترکی هم از ایالات متحده یا غرب دارند، اما این موضوع چندان معنادار نیست.»
در میان این کشورها، تنها روسیه و کره شمالی پیمان دفاع متقابل دارند. کره شمالی علاوه بر ارسال تسلیحات به روسیه، بیش از ۱۴ هزار نیرو برای جنگیدن در کنار روسها علیه نیروهای اوکراینی اعزام کرده است.