Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اجتماعیایران

۹۰ درصد اصناف در پی شیوع کرونا در جغرافیای ایران آسیب دیده اند!

یکی از مشاوران مالیاتی اتاق اصناف گفته است که در حال حاضر ۶۵۰ هزار واحد تولیدی در پی شیوع «کرونا» در جغرافیاى ایران نام ، متحمل آسیب شده‌اند.

«محمدرضا جعفریان» گفته است: «همه اصناف درگیر این قضیه {کرونا} شدند و اگر دولت کمک نکند، وضعیت اصناف و اقتصاد تا دو سه ماه آینده بغرنج و به شدت سخت‌تر خواهد شد.»

وی افزوده است: «سازمان امور مالیاتی و دولت باید بسته مناسبی را برای اصناف در نظر بگیرند و فرآیند رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی نیز باید به روز رسانی شود.»

«حمید کلانتری»،  رییس انجمن بهره‌وری ایران هم از احتمال بی‌کاری یک میلیون و ۶۰۰ هزار شاغل واحدهای صنفی در بحران کرونا خبر داده است.

«هوشیار فقیهی»، معاون اقتصادی و برنامه‌ریزی اتاق اصناف هم گفته است بیش از سه میلیون واحد صنفی در حال حاضر با بی‌رونقی دست و پنجه نرم می‌کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا