روزنامه تایمز به نقل از چند منبع آگاه افزود مقامهای این کشور همچنین نگرانیهایی را در مورد اینکه چگونه میتوان سپاه پاسداران را به عنوان یک گروه تروریستی تعریف کرد، ابراز کردهاند، زیرا برخلاف سازمانهای دیگر، سپاه نهادی دولتی در ایران است.
وزارت خارجه بریتانیا از اظهارنظر درباره این گزارش روزنامه تایمز خودداری کرده است.
یک منبع آگاه در دولت بریتانیا به تایمز گفت: سپاه پاسداران باید تاکنون در فهرست سازمانهای تروریستی قرار میگرفت، اما این روند به حالت تعلیق درآمده است.
به گزارش تایمز، وزارت کشور بریتانیا ابراز امیدواری کرده که در ارتباط با طرح تروریست شناختن سپاه در نهایت طی هفتههای آینده پیشرفتهایی صورت گیرد.
این در حالی است که در اواخر دیماه، نمایندگان مجلس عوام بریتانیا به طرحی که از دولت این کشور میخواهد سپاه پاسداران را سازمان تروریستی اعلام کند، به اتفاق آرا رای مثبت دادند.
نتیجه این رایگیری برای دولت بریتانیا الزامی ایجاد نمیکند، اما نشاندهنده افزایش فشار نمایندگان مجلس برای این اقدام است.
تقاضاها برای تروریست شناختن سپاه از سوی بریتانیا در حالی صورت میگیرد که سازمان اطلاعات داخلی بریتانیا، امآی-۵، در نوامبر اعلام کرده بود که عوامل جمهوری اسلامی طی یک سال گذشته برای ترور و ربودن دستکم ۱۰ شهروند بریتانیا توطئه کرده بودند.
این در حالی است که در پی اعدام علیرضا اکبری، شهروند ایرانی-بریتانیایی، به اتهام جاسوسی در ماه گذشته و نیز تهدید و آزار روزنامهنگاران شبکه ایراناینترنشنال در لندن، تنشهای دو کشور وارد مراحل شدیدتری شده است.
ریشی سوناک، نخستوزیر بریتانیا، اعدام علیرضا اکبری را «یک اقدام بیرحمانه و بزدلانه به دست یک رژیم وحشی» خواند که احترامی برای حقوق بشر مردم خود قائل نیست.