سلامتی و زندگی

زنان مسلمان تورک اویغور در چین اجبارا سقط جنین و عقیم سازی می شوند!

گروه بین‌الملل برخی از کسانی که توانسته‌اند از اردوگاه‌های کار اجباری دولت چین در استان سین‌کیانگ فرار کنند از وقوع تجاوز، سقط جنین اجباری و عقیم‌سازی زنان مسلمان تورک اویغور در این اردوگاه‌ها خبر می‌دهند.

گروه بین‌الملل برخی از کسانی که توانسته‌اند از اردوگاه‌های کار اجباری دولت چین در استان سین‌کیانگ فرار کنند از وقوع تجاوز، سقط جنین اجباری و عقیم‌سازی زنان مسلمان تورک  اویغور در این اردوگاه‌ها خبر می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری دیلی میل، این زنان مسلمان تورک اویغور که موفق شده‌اند از اردوگاه‌های کار اجباری دولت چین فرار کنند از وقوع تجاوز، سقط جنین و عقیم‌سازی زنان مسلمان از سوی مأموران چین در این اردوگاه‌ها خبر می‌دهند.

گروه بین‌الملل برخی از کسانی که توانسته‌اند از اردوگاه‌های کار اجباری دولت چین در استان سین‌کیانگ فرار کنند از وقوع تجاوز، سقط جنین اجباری و عقیم‌سازی زنان مسلمان تورک  اویغور در این اردوگاه‌ها خبر می‌دهند.

پکن این اردوگاه‌ها را مراکز آموزشی برای کمک به جلوگیری از افراط‌گرایی و آموزش مهارت‌های شغلی به مسلمانان می‌خواند. اما زنان رها شده از این اردوگاه‌ها و گروه‌های حقوق بشری محلی می‌گویند مقامات این اردوگاه‌ها تلاش می‌کنند با استفاده از روش‌‌هایی مانند استفاده از خمیر فلفل، زنان را عقیم و یا وادار به سقط جنین کنند.

سازمان ملل متحد تخمین می‌زند که دست کم یک میلیون نفر از مسلمانان قوم تورک اویغور و سایر اقوام در این اردوگاه‌ها در سین‌کیانگ در اسارت هستند.

فعالان حقوق بشری همچنین مواردی را ذکر کرده‌اند که به زور در رحم زنان دستگاه‌هایی برای عقیم‌سازی گذاشته شده است. همچنین در مواردی زنانی که در هنگام دستگیری باردار بودند به اجبار وادار به سقط جنین شده‌اند.

«گلزیره موگدین» ۳۸ ساله که به قزاقستان فرار کرده، می‌گوید: مأموران اردوگاه بدون بیهوشی شکم او را باز کرده و جنین او را بیرون آوردند. برخی دیگر از زندانیان اویغور گفته‌اند مأموران چینی قبل از برداشتن اعضای بدن آنها آزمایش‌های پزشکی روی آنها انجام داده‌اند.

 

تصاویری که به تازگی با پهپاد گرفته شده زندانیان مسلمان تورک  اویغور را با سرهای تراشیده، پابند و چشم‌بند نشان می‌دهد. همچنین گفته‌ شده در این اردوگاه‌ها مسلمانان را وادار به خوردن گوشت خوک و صحبت به زبان ماندرین (چینی) می‌کردند.

شواهد تازه همچنین نشان می‌دهد که چین هزاران کودک تورک اویغور را از خانواده‌هایشان جدا کرده و در اردوگاه‌هایی که آنها را مدرسه و یتیم‌خانه می‌خواند نگهداری می‌کند.

یادآور می‌شود چین از سال ۱۹۴۹ بر ایالت ترکستان شرقی، که محل زندگی اقلیت مسلمان تورک اویغور بود، سیطره پیدا کرده و نام این منطقه را «سین کیانگ» به معنای «مرزهای جدید» قرار داد. از سال ۲۰۰۹ این منطقه شاهد اقدامات خشونت‌آمیز و خونبار بوده است و بر اساس آمارهای رسمی، حدود ۲۰۰ نفر از اهالی آن به قتل رسیده‌اند.

پکن از آن زمان به ویژه پس از بالا گرفتن تنش‌ها میان دو قومیت چینی و تورک اویغور، نیروهای ارتش خود را در منطقه سین کیانگ و در شهرهای اورومچی، کاشغر، ختن و تورفان مستقر کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا