Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آذربایجانایرانجهان

تشویق بی‌امان هواداران تراکتور‌ آذربایجان رکورد گینس را شکست!

هواداران تراختور آذربایجان در جشن قهرمانی خود در استادیوم سهند تبریز، یک رکورد گینس را جابه‌جا کردند.

در این جشن که با حضور حدود ۲۰۰ هزار نفر در ورزشگاه سهند تبریز برگزار شد، هواداران تراختور آذربایجان با شعار ترکی «یئل تار، طوفان یاتار یاتماز تراختور بایراغی» ۱۵ دقیقه متوالی تیمشان را در حضور نماینده گینس تشویق کردند تا رکورد جدیدی ثبت کنند.

رکورد قبلی ثبت شده در کتاب گینس برای طولانی‌ترین تشویق ممتد، دوازده دقیقه بود که اکنون با اتحاد سرخ های آذربایجان شکسته شد. این دستاورد،  نام آن‌ها را در تاریخ گینس به ثبت خواهد رساند و دستاورد بزرگی برای هواداران تراختور خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا