وی که مردی متمول و ثروتمند میباشد و در آنزمان رئیس بنیاد میراث ایران در لندن بوده به بیش از 150 کتاب و نسخ تاریخی که ارزش برخی صفحات بالای 30 هزار پوند میباشد خساراتی جبران ناپذیر وارد نموده که در نوع خود و باتوجه به آگاهی کامل این شخص به ارزش بیحد این آثار،، عملی نابخشودنی درتاریخ بشریت میباشد.
اما نفر دوم خالق طرح شاهکار “بسندگی فارسی” خانم حکیم زاده” میباشد.
طرح بسندگی زبان فارسی ظاهرا فقط برای «اجرای عدالت آموزشی» و «جلوگیری از زدن برچسب دیرآموز به دانشآموزان مناطق دوزبانه» است.
خانم حکیم زاده میگوید: این طرح در این راستاست که بتوانیم فاصله بین این کودکان با دیگر همسالان خود را که بر زبان فارسی مسلط هستند، کم کرده و این امکان در شرایط یکسان یادگیری و برای اجرای عدالت آموزشی برای همه نوآموزان بدو ورود به مدرسه فراهم شود.
اما در واقعیت، اگر این( برنامه غربالگری) را به سن چهارسالگی عقب بکشند، منتج به آن خواهد شد که اداره تعلیم و تربیت، به صورت نامحسوس اما با تاثیری باور نکردنی وارد زیست تربیتی کودکان غیرفارس شده و برای سالهای تربیت غیررسمی (تربیت در خانواده) نیز نقشه راه میکشد. و بدینگونه کودک از همان روزهای نخستین و با برنامه ریزی فاشیستی کلا از هویت اصلی خود دور شده ودر بازه زمانی چندین ساله برای کودک چیزی به نام زبان مادری وجود خارجی نخواهد داشت.
اما وجه تشابه این دوشخص بغیر از نژاد پرست بودن آنهم از نوع دوآتشه، در ارتباط خونی این دو شخص میباشد.
فرهاد و رضوان حکیم زاده هردو خواهر و برادر هستند. اگر این دو افکاری فاشیستی دارند اظهر من الشمس است و جای هیچگونه بحث و جدلی نیست اما اینکه یکی در مهد افکار نژاد پرستانه یعنی انگلیس ودیگری در ایران و شغلهای مختلف آموزشی پایه در سطوح بالا هستند خود جای سوال دارد. زمانی که رضا پهلوی توسط جاسوس انگلیسی اردشیر ریپورتر در سال 1925 برسر کار آمد طرح یکسان سازی فرهنگی بر مبنای زبان فارسی را بنا نهاد. این افکار با مجری گری اشخاصی مانند محمود افشار و حسین فردرو و شیخ الاسلام،دکتر ژاله آموزگار، آیت الله محقق داماد، سید جواد طباطبایی… از همه معروفتر و اثر گذارتر، غلامعلی حداد عادل میباشد که تا سال1357 در خدمت بنیاد فرهنگی پهلوی به ریاست فرح پهلوی بود وبعد از انقلاب 57 وارد نظام جمهوری اسلامی ایران شده و با تاسیس فرهنگستان زبان فارسی و منتصب شدن در مصدر فرهنگستان شروع به قلع وقمع زبانهایی غیر زبان فارسی نمود.
با همه این تفاسیر اینکه چرا وبرپایه چه سیاستی، خانم رضوان حکیم زاده در کلیدی ترین مقام یعنی معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش آنهم در کابینه ای که با شعار وفاق ملی پا در عرصه انتخابات ریاست جمهوری گذاشت و پیروز شد و تا این روز هیچ نشانه ای از این وفاق در کابینه چهاردهم مشاهده نگردیده، سوالیست که جناب دکتر پزشکیان میبایست به آن پاسخگو باشند.