Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آذربایجانایران

رضا نادرپور؛ تداوم بازداشت شهروند آذربایجانی در زندان تبریز

رضا نادرپور اهل سرسکند(هشترود) پس از گذشت 50 روز از زمان بازداشت، به علت عدم توانایی مالی برای تامین قرار وثیقه تعیین شده، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان مرکزی تبریز به سر می‌برد.

«آذنیوزتیوی» به استناد از «آداپ»گزارش می دهد،این جوان آزربایجانی به اتهام  شرکت در تظاهرات به قصد بر هم زدن نظم عمومی عنوان شده است و دادگاه برای او وثیقه میلیاردی صادر کرده که از توان مالی خانواده خارج است.

رضا نادرپور ۴ آبان ماه ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی در تبریز بازداشت و به زندان مرکزی این شهر منتقل شده است.

حجم زیاد بازداشت شدگان در ماههای اخیر در شهرهای آذربایجان و عدم آگاهی خانواده و ترس از اطلاع رسانی باعث گردیده است بسیاری از بازداشت شدگان در سکوت خبری تحت آزار و اذیت ، شکنجه و بازداشت های غیرقانونی طولانی مدت قرار گیرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا