
دفتر ریاست جمهوری آذربایجان طی بیانیهای اعلام کرد که الهام علیاف، رئیس جمهور کشور و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین که برای شرکت در اجلاس جامعه سیاسی اروپا به مولداوی سهر کردهاند، دیدار و گفتوگو کردند.
بر اساس این بیانیه، در این دیدار علیاف و زلنسکی در مورد روابط دوجانبه آذربایجان و اوکراین تبادل نظر کرده و همچنین سفر علیاف به اوکراین در ژانویه 2022 و مذاکرات در جریان این سفر مورد ارزیابی قرار گرفته است.
علیاف در این دیدار که در آن از توسعه روابط دوجانبه آذربایجان و اوکراین ابراز خرسندی کرد، اظهار داشت: سفیر جدیدی در اوکراین منصوب شده و این دیپلمات به زودی کار خود را آغاز خواهد کرد.
زلنسکی نیز از علیاف به خاطر کمک های بشردوستانه آذربایجان به اوکراین و بازدیدهایی که برای کودکان اوکراینی از آذربایجان ترتیب داده شده تشکر کرد و اظهار داشت که از این امر قدردانی می کنند.
در این دیدار تاکید شد که آذربایجان و اوکراین از تمامیت ارضی و حاکمیت یکدیگر در چارچوب سازمان های بینالمللی حمایت می کنند.
آناتولی