جهان

آغاز نخستین سفر رسمی دونالد ترامپ به هند

رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا امروز (دوشنبه) نخستین سفر رسمی خود به هند را آغاز کرده و در ابتدای این سفر وارد شهر احمدآباد، زادگاه «نارندرا مودی» شد.

به گزارش سی‌ان‌ان، این در حالی است که ایوانکا ترامپ و جارد کوشنر، دختر و داماد دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا نیز به همراه همسرش ملانیا ترامپ او را در این سفر همراهی می‌کنند.

 

رئیس جمهور آمریکا در آستانه ورودش به هند توئیتی به زبان هندی منتشر کرده و در این توئیت نوشت: “ما آماده سفر به هند هستیم و در مسیر سفرمان قرار داریم. تا چند ساعت دیگر ما به دیدار همه خواهیم رفت.”

پرزیدنت ترامپ در ابتدای سفرش به هند به شهر احمدآباد زادگاه نارندرا مودی، نخست وزیر هند رفته و در این شهر به بازدید از سکونتگاه مهاتما گاندی مشهور به “اشرام” که میزبان چرخ نخ‌ریسی مشهور او نیز هست رفت. او در ادامه این سفر دو روزه خود طی امروز و فردا از بنای تاج محل بازدید کرده و در یک مراسم شام رسمی در شهر دهلی نو، پایتخت هند نیز حضور پیدا خواهد کرد.

 

پرزیدنت دونالد ترامپ در شهر احمدآباد در یک استادیوم بزرگ ورزش کریکت حضور پیدا می‌کند؛ استادیومی که قرار است در زمان حضور وی میزبان جمعیت بزرگی از هندی‌ها باشد.

سال گذشته میلادی زمانی که نارندرا مودی، نخست وزیر هند به آمریکا سفر کرده بود در یک تجمع مشابه با حضور جمعیت بزرگی از هندی های مقیم آمریکا در شهر دالاس ایالت تگزاس حضور یافت و تجمع امروز نیز به نوعی یادآور همان مراسم است.

از سوی دیگر به گزارش خبرگزاری رویترز، در آستانه سفر پرزیدنت ترامپ به هند تظاهراتی در شهر دهلی نو در اعتراض به قانون مناقشه برانگیز جدید شهروندی دولت هند در مقابل یک تجمع موازی با حضور حامیان این قانون برپا شد و پلیس این کشور برای متفرق ساختن تجمع کنندگان به گاز اشک آور متوسل شد.

صدها تن از حامیان این قانون که از آن؛ قانونی در راستای اهداف نژادپرستانه یاد می شود، با معترضان مخالف این قانون درگیری پیدا کردند و شرکت‌کنندگان در هر دو تجمع که در منطقه مائوجپور دهلی نو برپا شدند به سوی یکدیگر سنگ پرتاب کردند.

انتظار می رود پرزیدنت دونالد ترامپ در این سفر دو روزه مساله آزادی مذهبی در کشور هند را نزد نارندرا مودی مطرح کند.

دولت هند در قانون مناقشه‌برانگیز شهروندی جدید خود با اعطای شهروندی این کشور تنها به اتباع غیرمسلمان سه کشور مسلمان همسایه آن شامل پاکستان، افغانستان و بنگلادش موافقت کرده است.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا