جهاندانش و فن آوری

ساخت کیت‌های تشخیص سریع کرونا

این مجوز در روز جمعه صادر شده و توزیع کیت‌های آزمایشی از هفته آینده در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های پزشکی آغاز می‌شود.

شرکت آمریکایی تشخیص مولکولی سافید اعلام کرد، سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز استفاده اضطراری از اولین کیت سریع آزمایش کرونای ساخت این شرکت را که در ظرف ۴۵ دقیقه جواب را مشخص کند، صادر کرده است.

این مجوز در روز جمعه صادر شده و توزیع کیت‌های آزمایشی از هفته آینده در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های پزشکی آغاز می‌شود.

ساخت این واکسن در زمانی اتفاق می افتد که بیمارستان‌ها به طور فزاینده‌ای نیاز به انجام سریع آزمایش کرونا دارند تا بتوانند به موقع بیماران ضروری را بستری کنند.

در چنین شرایطی، انجام آزمایش‌های دقیق و سریع می‌تواند فشار کنونی وارد بر سیستم خدمات درمانی را کاهش دهد و به جامعه پزشکی این امکان را می‌دهد که موارد شیوع را در جوامع مختلف ردیابی کنند.

هفته گذشته، راد هاچمن، مدیر عامل مجموعه بیمارستان‌های جوزف هلس آمریکا، روند آزمایش کرونا را در آمریکا ناکارآمد توصیف کرده بود. به گفته وی، زمان اعلام نتیجه آزمایش از یک تا چهار روز ممکن است طول بکشد و این امر غیر قابل قبول است.

در صورتی‌که موارد ابتلا سریع تشخیص داده نشوند و ابتلای اجتماعی به روند افسارگسیخته خود ادامه دهد، این امر به زودی می‌تواند فشار بسیار زیادی را به سیستم خدمات درمانی وارد کند. نمونه چنین وضعیتی در ووهان چین که سرمنشاء شیوع کرونا بوده اتفاق افتاده بود.

مایک پنس، معاون رییس جمهور آمریکا، روز شنبه اعلام کرد که بیش از ۱۹۵ هزار آمریکایی تحت آزمایش تشخیص کرونا قرار گرفته‌اند و نتیجه آزمایش ۱۹ هزار و ۳۴۳ نفر مثبت اعلام شده است.

پنس از مردم آمریکا خواست برای استفاده بهینه از منابع موجود، تا زمانیکه علائمی در خود مشاهده نکرده‌اند اقدام به آزمایش نکنند.

رقابت‌ها برای ساخت یک کیت آزمایشی سریع و موثر در جاهای مختلف دنیا نیز ادامه دارد.

روز پنج‌شنبه، تیمی از دانشمندان دانشگاه آکسفورد نیز اعلام کرده بودند که موفق به ساخت یک کیت آزمایش کرونا شده‌اند که در مدت ۳۰ دقیقه به جواب می‌رسد. همچنین برای انجام این آزمایش به تجهیزات پیچیده نیازی نیست.

این تست روبونکلوئیک اسید را که مولکولی با ساختار شبیه دی‌ان‌ای است پیدا می کند. روبونکلوئیک اسید در انتقال و رشد ویروس کرونا در بدن نقشی کلیدی دارد. یکی از مزایای این آزمایش این است که می تواند بیماری را در مرحله‌ای که هنوز علائم بیرونی آن مشخص نشده، تشخیص دهد.

دانشمندان آکسفورد در حال حاضر به دنبال ساخت دستگاهی هستند که با کمک آن بتوان این آزمایش را در کلینیک‌ها، فرودگاه‌ها و منازل استفاده کرد. این دستگاه ابتدا در بریتانیا مورد استفاده قرار می‌گیرد و بعد از آن در سطح انبوه تولید خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا