آذربایجاناقتصادایرانسیاست

تجمع اعتراضی کارگران کنتورسازی قزوین مقابل دادگستری این استان

کارگران کنتورسازی ایران در قزوین با برگزاری تجمعی اعتراضی در مقابل درب ساختمان دادگستری این استان خواستار خلع ید مدیرعامل این شرکت شدند.

اعتراضات کارگری این کارخانه که طی چند سال اخیر ادامه داشته، از یک سو به منظور خلع ید مدیرعامل شرکت صورت گرفته و از سوی دیگر به‌خاطر معوقات مزدی بوده است. مالکیت این کارخانه همچنان در اختیار فردی به اسم علی آملی است که با وجود حضور در زندان، همچنان با امکانات وِیژه از داخل زندان این واحد را مدیریت می کند.

غلام‌حسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه ایران در تاریخ ۹ مهر ۹۸ با تایید مدیریت کارخانه از سوی مالک و مدیرعامل آن از داخل زندان گفت که ما به‌خاطر ادامه فعالیت این کارخانه این تسهیلات را برای او فراهم کردیم. آقای اسماعیلی همچنین گفت که او اتهامات بسیار سنگینی دارد.

به گفته کارگران؛ مالک کارخانه که در زندان است حتی مدیر عامل شرکت را هم در زندان عزل و نصب می‌کند.

ماجرای واگذاری سهام شرکت کنتورسازی قزوین را شاید بتوان جنجالی‌ترین پرونده تخلف در عمر ۵۰ ساله بورس ایران دانست؛ شرکتی که با قدمت ۴۰ساله در دستور خصوصی‌سازی قرار می‌گیرد، هشت هزار نفر سهام آن را می‌خرند و سهام آنها به ‌دلیل کلاهبرداری صورت‌گرفته در جریان عرضه سهام مسدود شده و با این کار، کنتورسازی وارد سرازیری می‌شود. سرازیری‌ای که امروز منجر به تعطیلی آن شد.

کنتورسازی قزوین که زمانی به عنوان اولین و بزرگ‌ترین کارخانه کنتورسازی ایران بود دارای ۹۰۰ کارگر و سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار کنتور تولیدی بود که امروز تعداد کارگران این شرکت به ۱۸۰ نفر رسیده است و دیگر تولید ندارد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا