Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آذربایجانایرانمحیط زیست

جنگل‌های قره‌داغ در چنگال آتش؛ منطقه در انتظار بالگرد

مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌ شرقی گفت این آتش‌سوزی از شب گذشته ۱۷ تیر در ۴ نقطه شهرستان خداآفرین شروع شده و برای مهار آن تقاضای اعزام بالگرد کرده‌ایم.

به گزارش ای‌ان‌تی به نقل از ایرنا، محمدباقر هنربر همچنین گفت «با توجه به سختی کار در این منطقه و کمبود نیرو برای مهار آتش‌سوزی، از دستگاه‌های شهرستان کلیبر درخواست اعزام نیروی اضافه شده است.»

خبرگزاری برنا نیز به نقل از آقای هنربر گزارش می‌دهد: «آتش‌سوزی جنگل‌های خداآفرین که مهار شده بود و نیروهای امدادی در حال لکه‌گیری آن بودند، ظهر دیروز مجدداً در سه نقطه‌ی قره‌تکانلو شعله‌ور شده و شدیدتر از پیش مراتع و جنگل‌های منطقه را فرا گرفته است.»

مدیرکل بحران آذربایجان شرقی با بیان اینکه آتش‌سوزی همچنان ادامه دارد، گفت: «از تهران درخواست ارسال بالگرد کرده‌ایم. بالگرد اول که ویژه‌ی هلی‌برن نیرو است، رسیده و بالگرد بسکت‌دار هم امروز می‌رسد. در حال حاضر همراه با گردان امداد ارتش، نیروهای عملیاتی آتش‌نشانی تبریز و نیروهای امداد کوهستان هلال احمر و سایر نیروهای امدادی در منطقه هستیم.»

این آتش‌سوزی از دو روز پیش آغاز شده است.

 

او افزود:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا